Hello welcome to my blog!!!!!!!!

Hello welcome to my blog!!!!!!!!
i'm soo simple person, happy go lucky, friendly. mmg sng nk b'kwn gn saya sbb byk b'ckp . .

Pengikut

zAmAn kEciL ku. .

zAmAn kEciL ku. .
Inilah diri ku masa kecil2x dulu... seorang budak yg sgt2x photogenit... mmg aku dari kecil skew snap pic.. tgk laa mcm2x gaya aku klu bab tgkp gmbr hahaahahhaa.. miz that moment..

Rabu, 22 Jun 2011

Berakhir sudah Intersesi. .

hari ini ada lah tarikh d'mn aku akn meninggalkn bumi shah alam. . mcm skjp lak aku dok sna pjam celik, pjam celik tgk2x dh abis pun intersesi.. hari too aku dok merungut lmbt nye nk abis intersesi tgk2x mak aii dh abis pown... selasa (21 Jun 2011) dimana last paper utk exam intersesi kt Shah Alam blew melangkah jewk kua dewan exam YA ALLAH hnya tuhan sja yg tahu betapa gumbira nya hati aku sbb dlm hati aku t'fikir bnda nie:


  1. aku xpyh fikir psl bljar lg selama 2 bln lbh niee nk rehat otak sikit. . 
  2. aku nk blek kpg jumpe mak n abh 
  3. aku nk jmpe sham my luvely bf. . mmuaahh nk dating, nk dating. . 
  4. aku nk lpk gn mbr bez syiot nk glak smpai lbm. .
a'ah.. itulah antara bnda yg aku t'fikir bila kua dewan exam.. klkar btoi.. hahahahaha.. now aku nk cite psl 1st time aku dtg Shah Alam.. aku dtg sni gn my eldest bro n my family dia lah yg hntar sbb dye ex student uitm Shah Alam so dia tahu laa serba sedikit psl uitm nie.. aku mn taw sbb bkn student Shah Alam kn aku juz Seri Iskandar dihatiku jewk huhuhuhu... so blew smpai kt Uitm Shah Alam aku asew mcm x syok jewk sbb aku kna tggl kn mak n sham.. sedih cgt.. ( gedik glew dh bsr pun manja lg kn).. kdg2x blew aku tgk pic mak n sham aku sedih t'ingt kt diorg.. ok 4get that now kite trskan psl klz lak..1st day klz aku is 16 mei 2011 aku rasa tkut jgk kn nk pegy klz sbb sgn laa aku student luar  majority sume student s.alam.. mmg segan laa.. then aku biakan ape org nk ckp sbb aku trskan demi nk bljar b'sngguh2x...rutin harian aku disana mcm biasa klz M.E koi8-11pg then gap klz RISK koi 11.30-2 ptg.. klz risk laa yg pling busan cgt2x.. then blek klz aku titow smpai lbm bgn titow cri mkn too lah rutin harian aku kt sna.. 

cite psl mbr blik sume mbr kls aku kt Seri iskandar so mmg xksh laa.. tp aku xbrapa rpt sgt gn diorg.. klu dlm kls kt sna pown juz tgr2x jewk yg rpat pown gn kak ani mcm fatin, sol, zati n eisha mmg xrpt cgt tgr2x mcm too jewk tp enth laa sbbkn intersesi kami sume jadi rpt kowt huhuhu.. kami selalu sgt bergurau senda klu aku b'gurau gn fatin psl maharaja lawak ada jewk ayat dri dialog maharaja lawak yg kami guna mcm mail lambung laa, gurlgurl laa, mak jemah AF laa, kuah pasemboq laa n papa americano hahahha.klu gn sol lak gurau busux n hapak kangkang hahahah.. sol mmg klakar skew uat blur bez kcau dye.. aku dh mmg skew kcau org.. klu eisha asyik dafi jewk xsengaja hahaha.. mcm2x laa kngan kami b'sama klu kt Uitm seri iskandar x prnh rasa happy mcm nie sbb aku dlm kls mmg senyap gila pegy kls habis kls blek too jewk aku akn buat xkn pegy lpk2x gn mbr kcuali mmbr lain too ada laa.. klu gn bdk kls aku x lpk sgt gn diorg.. skrg sbb intersesi aku rpt gn diorg.. lgpun nnty aku dh abis bljr mmg ssh laa nk jmpe diorg sbb msing2x dh ada tgs n kerjaya.. kata student marketing msti laa nk market selalu.. huhuhu.. 

ada bila enth bdk blik aku uat gila tiba2x nk mkn MCD so aku pown x lpskan pluang jgk sbb aku pown mengindam nk mkn jgk.. then kteorg order guna service delivery.. bila dpt jewk mcm org x prnh jmpa mcd kn excited gila b4 too snap pic dulu.. bwh nie pic burger kteowg order sedap kowt dpt mkn spicy chicken mc deluxe yg too aku pnyaa huhuuhu sma gn sol n kak ani.. 


yummy...

masa nie mmg bez glew sbb kteorg dok bergelak sakan smpai sakit prut, pale n mcm2x sewaktu dengannye.. so kenangan mkn MCD bersama fatin, kak ani, sol, eisha n zaty x kn aku lupa mmg klakar abis..




6 ulasan:

  1. oooo...ngate ak blurr yek...nak kana nih...eyenaaaaaaa!!! hahaha

    BalasPadam
  2. hahahaha. . tp knyataan kn.. aku x kata cyg..

    BalasPadam
  3. hahahaha...nasib baik syg ak...hehehe...

    BalasPadam
  4. haha..
    awk sweet.. i like =)

    BalasPadam
  5. karenadia sy baik syg sume... hhuuuhu

    BalasPadam
  6. fatin terima ksh awk pown sweet... =)

    BalasPadam