Hello welcome to my blog!!!!!!!!

Hello welcome to my blog!!!!!!!!
i'm soo simple person, happy go lucky, friendly. mmg sng nk b'kwn gn saya sbb byk b'ckp . .

Pengikut

zAmAn kEciL ku. .

zAmAn kEciL ku. .
Inilah diri ku masa kecil2x dulu... seorang budak yg sgt2x photogenit... mmg aku dari kecil skew snap pic.. tgk laa mcm2x gaya aku klu bab tgkp gmbr hahaahahhaa.. miz that moment..

Sabtu, 4 Jun 2011

Malam nie aku asew t'haru sgt....

       Tahun 2006 pd ujung tahun adlh 1 peristiwa yg x kn prnh aku lpew kn... dulu aku ada b'cinta gn seorang lelaki dri kl.. msew tue kami umur 16 tahun.. bdk lg msew tue bru form4 cinta monyet laa kta kn.. aku mmg syg glew kt mamat tue.. nama dye AMMAR.. nk kata ensem x jgk biase cgt tp manis ada.. cara dye uat aku skew cgt kt dye.. tp lmew2x aku b'cinta abg aku dpt tahu.. then dye mmg tntang abis abisan hubungan aku dye ckp aku muda nk SPM jgn b'cinta tp aku nk jgk.. pd suatu mlm abg aku dpt jmpe aku msew tue kami tgh DATING.. dgn cpt abg aku lempang aku.. msew tue mmg truk dua2x kna pkul sakit sgt hnya tuhan sjew yg tahu perasaan aku rase gram glew kt abg aku.. 
       Lps kjadian tue btang idung si AMMAR pun x nmpk sbb abg aku bg amaran jgn jmpe aku.. aku x jmpe dye dh then hnset aku kna rmpas dri abg aku x bole guna slma setahun.. bengang  n glew kowt x guna hnset msew tue.. tp mak baik sgt2x sbb dye kasi hnset lain so aku pkai nset cikai NOKIA 3310 tue yg baling kt anjing x mati tu hahahahahaha... truk kn kisah aku.. aku mmg nakal msew dulu tp skrg dh ok x mcm tue dh.. dh jdi insan yg b'guna utk FAMILY.. tp blew fikir blek ape yg abg aku buat tue xslh sbb dia nk aku jdi insan yg b'guna skrg t'bkti sbb pas kjdian tue aku b'azam utk bljar b'sungguh then skrg aku dh bljar smapi "UNIVERSITI" ambil DEGREE BUSS MARKETING lg.. so skrg aku nk bls balik jasa mak n abah nk bg diorg gumbira dgn kjayaan aku nnty.. pnt lelah mereka xt'nilai rsa nye utk aku bls.. tnpa mereka mungkin aku x kn berada smpai ketahap ini... SAYANG SEMUA YANG MENYOKONG AKU terima kasih dri aku.. xlupa jgk bf aku BADRUL HISHAM yg x prnh lpew kn aku n support aku.. dia jgk insan yg t'baik dlm hidup ku...

SWEET MEMORIES EYENA, EIMAH, EIDA, EIJA


video

Jumaat, 3 Jun 2011

air yg d'cincang x kn putus. .

bak kta pepatah air yg d'cincang x kan ptus mksud nye klu adik beradik gaduh mcm mn pun mesti x kn b'pisah..  btoi ktew pepatah too. . mcm my sis laa aku sllu gduh gn dye x bole ckp ape msty b'tengkar tahu laa aku kn ank mak manja gn mak ape yg aku uat mak msty sokong so d'situ ada jelez skit. . tp wlau kmi sllu gduh tp x lmew gduh2x mnja org ckp kn skjap jewk gduh pas tu baik laa balik. . tp aku ttp syg kak aku walau aku sllu gduh gn dye.. dye baik gn aku walau pun kdg2x aku asew gram gk kt dye.. tp aku sedih laa cian kt dye.. aku akn doakan k'bhgian dye sbb x ad adeq yg xm'doakan k'bhgian kakak dye kn?? aku syg kt kak aku.. aku nk dye bhgia dlm hidup dye.. aku hrp dye kuat.. KAK NA NK CKP NA SYG KT KAK SGT2X.. MIZ CGT KT KAK.. NK BLEK XSBR NK JUMPE KAK

stay up semalam m'buatkan aku breakfast ptg hahahahaha..

hihihihihi.. klkar laa bgn dh lmbt breakfast koi3 lbh pas tu x twu nk uat ape..  ape yg dlm kpala hotak aku juz nk update blog nie jewk sbb lmew x bkk so skunk ak nk fokus kt cni hahaha.. pdhal aku ada kuiz bnda lain x moo lak fokus bengong laa aku nie.. pegy intersesi memain jewk kjew aku nie.. dpt tahu kt mak mmpus aku kna blsah.. aku mlz laa nk stdy x tahu npew.. tp aku nk stdy jp agy nk uat note utk risk.. sume dlm blik nie fokus pd lptop jewk aku dh naik busanx laa FED UP laa!!!!!! nk kua jln2x tlg laa ada cpew2x bwk laa aku kua jln2x plz!!!!!!!!!!!!!!!! huhuhuhuu.. GEDIK LAA...

Khamis, 2 Jun 2011

busanx nye benci laa. . :(

nie laa hobi aku bilew aku bosanx. . aku mmg skew snap pic. . dri kcik mmg aku digelar antu kamera pntang org tgkp gmbr ak mmg skew.. mgsanye abg chik aku dye mmg skew snap pic aku..ak x tahu nk uat ape ni laa kjew aku.. smpoi x??? sjew uat mkew comey.. :)

Ponteng klz dududududu...

semalam aku stay up smpai koi 3.30 pg mak aii lmbt titow bajet mcm org klz lmbt arr pdahal klz koi8.30 kn tgk2x td aku bgn pg skali koi 7.45 pg. . klm kbut bru asew cuak kn. . then aku ciap2x pegy klz.. msew dlm klz skali aircond mak ai glew sjuk kowt ak xthn cgt2x td ak pnya m'gigil laa fokus pown x blh.. then pas klz M.E ak trs blah mlz nk pegy klz RISK busanx laa klu pegy pown bkn fhm cgt pown so aku blek aku titow smpai koi4 lbh.. busanx pnya psl too yg aku on9.. xtwu laa nk uat ape kt SHAH ALAM nie aku asew nk blek uma jewk kt tping... windu smew ibu sy kt kpg too... hari2x t'ingt kan.. syg mak.. :)

Rabu, 1 Jun 2011

What I Love About You

I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.





cinta itu sgt indah...
bila kita mengingati setiap kenangan b'sama akan bisa mengusik perasaan yang mengasyikkan.. 
walau onak duri d'tmpuh b'sama tapi k'bahgiaan masih d'kecapi...
If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

At Shah Alam. ..

1st klz mmg asew excited blew buat intersesi kt sini. . tp blew lmew2x msuk mggu ke3 asew YA ALLAH mlz nye ak nk pegy klz. . busanx glew. . kt sini not bad laa sbb bole kua jln2x agy pown mbr pown ada that's y x boring cgt. . tp duit laa kua laju mcm air paip yg BOCOR. . tnsion jgk kn. . hari too dpt kua kn mbr pegy jln2x syok jgk sbb dpt tgk wayang ctew NUR KASIH. . ctew too not bad laa sbb tgkp feeling ak nie. . sedih kowt. . ngis jgk laa. . msew ak kt sni ak asew mcm ak ada m'mikirkan psl someone enth laa "Y" aku pk psl dye plz laa knpa gngu fikiran aku . .dah laa mlz ctew lbh2x bye!!!!!